Matinal de Hatha Vinyasa 24 de febrer 2018

Activarem el cos amb un bon escalfament per trobar el fluir del Hatha Vinyasa. El vinyasa neix des de les salutacions al sol i va afegint, jugant i desenvolupant tota una sèrie de postures enllaçades entre si i coordinades amb la respiració en una pràctica dinàmica i profunda.

Descalça’t Febrer 2018

Durant tot un dia, l’equip de coworkers facilita diferents tallers, cadascú desde la seva especialitat, per a que coneguis diverses maneres d’experimentar amb el ioga, la meditació, la dansa o el coneixement del propi cos. Tu tries si vols apuntar-te a un, tres o tots els tallers, en funció de la teva disponibilitat i els teus interessos.

Matinal de Hatha Vinyasa 27 de gener 2018

Activarem el cos amb un bon escalfament per trobar el fluir del Hatha Vinyasa. El vinyasa neix des de les salutacions al sol i va afegint, jugant i desenvolupant tota una sèrie de postures enllaçades entre si i coordinades amb la respiració en una pràctica dinàmica i profunda.

Portes obertes gener 2018

A l’Estudi Itzà de Girona et desitgem una bona entrada d’any obrint-te les portes a les sessions de Ioga Integral, Hatha Vinyasa i meditació gratuïtament durant les dues primeres setmanes del mes de gener. T’esperem amb moltes ganes.

Naad Yoga, l’art de la comunicació interna

No t’ha passat mai que escoltant alguna música t’has quedat amb el dit enganxat al botó de “repeat”? Alguna cosa ben magnètica passa en aquella trobada, en aquell moment, entre jo i el so quan decideixo quedar-m’hi tant.

Antar Mouna, Silenci Interior, Fase 4

En aquesta fase tornarem a observar els pensaments espontanis que broten del subconscient. Si no n’apareixen, paciència, seguim observant i segur que s’activaran. Cal estar atents a aquells pensaments que sorgeixen amb gran força o que són reiteratius.

Naad Yoga Integral 1

Et proposem una sessió de Naad Yoga Integral, on fusionem les vibracions d’instruments ancestrals, ritmes emocionals i pràctica de Hatha Vinyasa Yoga.

Sessió de Ioga Integral i meditació 18 nov. 2017 Girona

Sessió profunda de Ioga Integral i Meditació per desconnectar del dia a dia i submergir-nos en un espai íntim per buidar pesos innecessaris.

Biospirit, productes ecològics, aposta pel Work & Yoga

Aquest any l’empresa de productes ecològics Biospirit, aposta per invertir en salut apropant el món del ioga als seus treballadors.

Novetats a l’Estudi Itzà de Vista Alegre

Si et vols beneficiar de les novetats en les classes de Ioga Integral i Vinyassa a l’Estudi Itzà, ara és el moment.

Aquest any volem aprofundir amb el treball de ioga, així que si practiques ioga amb nosaltres tindràs l’oportunitat de aprofundir encara més amb dues noves propostes.

Antar Mouna, Silenci Interior, Fase 3

Després d’un cert temps (entre 2 i 4 mesos) d’observar els pensament i Chidakasha, la pantalla mental, arriba el moment de començar la Fase 3 d’Antar Mouna. Mai oblidem les fases anteriors, les podem anar practicant juntament amb la tercera.

Sessions gratuïtes de Ioga Integral Agost

Vols aprofitar un dels espais bonics de la ciutat de Girona. Vols practicar ioga a l’aire lliure. Vols gaudir duna classe oberta gratuïta.
Des de Estudi Itzà (Girona) et convidem a venir els dimarts d’Agost al parc del migdia i no oblidis l’estora per practicar.

Meditació Antar Mouna, Silenci Interior (Fase 2)

En aquesta fase pren tota la força el conservar la consciència testimoni, és a dir, ser un espectador de tot allò que la ment ens va manifestant. Tan se val si són pensaments agradables o no, caldrà observar-los sense jutjar ni prendre part, deixar lliures les emocions que cada pensament va despertant.

Sessions gratuïtes de Ioga Integral Juliol

Després de l’èxit de les sessions de ioga durant el mes de juny, hem decidit que SEGUIM!
Si vols aprofitar un dels espais bonics de la ciutat de Girona. Vols practicar ioga a l’aire lliure. Vols gaudir duna classe oberta gratuïta.

TALLER DE IOGA VINYASSA, MEDITACIÓ I BANY DE GONGS

Començarem de la mà de Xavier Punsola, amb una sessió de Slow Vinyassa, aplicant les tècniques de Hatha Yoga en moviment, connectant amb una respiració pausada i profunda que augmenti el nivell de prana corporal mentre busquem petites pauses per meditar en algunes postures.

Meditació Antar Mouna, Silenci Interior (Fase 1)

“És una tècnica de purificació mental necessària per a preparar el terreny cap a l’estat de meditació. el qual arribarà, o millor dit, esdevindrà, en el moment en que estiguem preparats. El camí per arribar a la meditació és llarg i requereix de disponibilitat, constància, paciència i voluntat. Cal, per tant, arremangar-se i no tenir cap pressa per arribar a la meta”.

Sessions gratuïtes de Ioga Integral al Parc del Migdia (Girona)

Vols aprofitar un dels espais bonics de la ciutat de Girona. Vols practicar ioga a l’aire lliure. Vols gaudir duna classe oberta gratuïta.

Des de Estudi Itzà (Girona) et convidem a venir els dimarts de juny al parc del migdia i no oblidis l’estora per practicar.

Antar Mouna, Silenci interior

Després d’anys practicant Ioga Integral amb tots els aspectes que engloba decideixo que, davant de tantes tècniques, pranayames i pràctiques diferents, anar a buscar una tècnica sola per treballar-la a fons durant un temps.

Taller de Karanes, 17 de juny, Girona

Si t’agrada el ioga i vols treballar de forma dinàmica abans de parar-te a meditar.
Si a més et costen les postures i sessions massa estàtiques, aquest taller et sorprendrà. Una manera diferent de treballar el ioga sense inventar res de nou.

Recés de Karanes i Yoga Nidra

Un recés que neix amb el propòsit de compartir la Unió entre dos amants del yoga i que ja fa anys que compartim la pràctica. Hem pensat en un cap de setmana intens, d’aquells que no deixen a ningú indiferent, de transformació, d’acció i pausa. De connexió amb un mateix i amb els altres. Per descobrir el que ja som i intuïm des de una pràctica sincera i humil.

Taller de Karanes a Yoga House Mallorca

Per primer cop farem un taller de Karanes a Palma de Mallorca, en un Centre preciós i ple de bones vibracions.

Paddle Surf & Yoga Integral a Sant Antoni de Calonge

Per tercer any consecutiu us presentem de nou un cap de setmana esportiu intens i profund per aprofundir en la pràctica del Paddle Surf i el Ioga Integral.

Els Tres Amors. Ioga Integral i Rio Abierto.

Pensant en tu, que practiques Ioga i vols despertar la teva vitalitat a traves del moviment i del compartir, que practiques Rio Abierto i vols endinsar-te en el coneixement del teu Jo intern mes profund, que no practiques cap de les dues disciplines i les vols conèixer i experimentar.

Recés de Ioga a la Natura (Yamas i Niyamas)

La pràctica del Ioga requereix d’una actitud especial d’atenció, de consideració envers tu i els altres, de noblesa, d’autocontrol, purificació i d’esforç.
És aquesta actitud d’observador la que ajuda a aprofundir en la pràctica i li dona sentit.

Ioga Integral Solidari, CookingSuma Trailwalker Iogui Team

Sessió Solidària de Ioga Integral i Vinyasa Flow. Cookingirona Trailwalker Team

Taller de Karanes, 11 de març, Girona

Si t’agrada el ioga i vols treballar de forma dinàmica abans de parar-te a meditar.
Si a més et costen les postures i sessions massa estàtiques, aquest taller et sorprendrà. Una manera diferent de treballar el ioga sense inventar res de nou.

Les Qualitats de l’Ànima. Ioga Integral

Coneixes les qualitats de l’ànima?
Saps quina és la qualitat amb la que pots brillar més?
En aquestes tres matinals anirem descobrint les qualitats de l’ànima principals i per tant les empoderarem per fer-les brillar amb tota la seva força.

Meditació de Nadal, 24 de desembre, Girona

Què vols oferir aquest Nadal? A tu que t’agrada el ioga, la meditació i vibres amb el cant de mantres, et convidem a compartir una sessió de ioga molt especial. Arrenca el Nadal amb una consciencia diferent, decidint com el vols viure de forma activa. Proposem un viatge cap a l’interior del teu ésser per […]

Matinal de Ioga Integral, 10 Desembre

Taller de Karanes, 26 Novembre, Girona

Proposem per primer cop a Girona un taller per conèixer i vibrar amb els Karanes. Serà el dia 26 de novembre, de 9.30 a 12.00 a l’estudi Itzà de Girona, localitzat AQUÍ Els karanes són una seqüència enllaçada d’assanes, respiracions, enllaços, moviments i mudres en forma de dansa que un cop apresa i practicada amb regularitat […]

Karana de l'ànima

Karana, dansa d’asanes I

El Hatha Yoga compren tres de les vuit fases cap a la il·luminació que va definir patanjali en els seus Yoga Sutras. Les tres fases esmentades son; asana, postures físiques, pranayama, control de l’energia a través de la respiració i pratyahara, absorció dels sentits. En cada un d’aquests tres passos s’utilitzen diverses tècniques, postures, respiracions, […]

Yoga & Paddle surf Costa Brava

Taller de karanes a la Barcelona Yoga Conference

Un any més he participat de karma yogui a la Barcelona Yoga Conference, aportant el meu granet de sorra a la gran muntanya que han creat els germans Castellsegué. Un plaer estar de nou al seu costat i a la gran quantitat d’amics que ens trobem allí any rere any per compartir les nostres experiencies com a practicants i/o professors de ioga.

Presència en moviment

“RIO ABIERTO” Treball psico-corporal per afavorir el desenvolupament harmònic de l’ésser humà. Hi arribem a través del moviment, el massatge i la meditació. IOGA INTEGRAL Convertim cada respiració, moviment, estirament, paraula i pensament en consciencia, viatjant des de la perifèria al més profund del nostre ésser. DISSABTE 11 JUNY SALA NOU ESPIRAL C/ PAU CASALS […]

Yoga & Paddle surf Costa Brava

Del 27 al 29 de maig 2016 Yoga & Paddle surf Costa Brava Estada en bungalow, amb roba de llit i toballoles. Classes de ioga integral amb tècniques de pranayama, karanes, meditació, relaxacions a la natura i dinàmiques de grup (a càrrec de Xavier Punsola). Paddle surf i sortides de sol (a càrrec de Suricata […]

Taller de Karanes a la Barcelona Yoga Conference

Aquest proper estiu del 2016 m’han convidat a impartir un taller de dansa karana en la trobada anual internacional “Barcelona Yoga Conference”. Feliç de ser-hi i de compartir tot allò que els Karanes poden despertar en la vostra pràctica diària. Amplitud en la respiració, aportar bellesa en els enllaços i coordinació de moviments i respiració […]

Recés de Ioga Karana & Kriya Ioga

Divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 de Febrer 2016 a Mas La COMADEMONT Dos dies complerts de pràctica profunda de Kriya Ioga (segons les ensenyances del mestre Paramahansa Yogananda), meditacions on podràs descobrir la procedència de les fonts d’energia vitals i com canalitzar-les cap al canal central i principal del teu organisme. Meditacions guiades i […]

Matinal de Ioga Integral a Girona

  Pràctica complerta i profunda de Ioga Integral.   Ens iniciem en silenci per treballar pranayames simples, activem el cos amb danses i karanes, busquem la immobilitat activa dels asanes, relaxem el cos absorbint els sentits, activem l’energia amb pranayames profunds, i apliquem la concentració en busca de la meditació profunda. Conecta amb el teu […]