simon mcdonnell
simon mcdonnell
15:43 26 Jul 17
Tranquil space with a great vibe. Two good sized rooms. Deeply enjoyable classes with Xavi who speaks English. Recommend.
Helena Bagué
Helena Bagué
13:31 23 Aug 17
Totalment recomanables les classes de ioga amb en Xavi. M'encanten les sessions perquè són molt completes i tot flueix. A través de la respiració connectem amb cada postura i com si d'un ball es tractés s'equilibra cos i ment. Surto de les seves classes transformada i amb energia! S'ha de provar!
Laura Mestres Fossas
Laura Mestres Fossas
20:04 07 Aug 17
Fa més d'un any que practico el ioga integral amb en Xavier Punsola i n'estic encantada! Es tracta d'un ioga molt complert, on les postures no són estàtiques, sinó que flueixen al ritme de la respiració i també es combina amb danses senzilles que permeten l'obertura del cos i l'esperit. Sempre surto de les classes lleugera i molt feliç! Moltíssimes gràcies, Xavier!!
judit alguero
judit alguero
12:00 10 Aug 17
Entres a la classe amb unes quantes coses al cap, pensant que totes són molt importants, i quan acabes tot s´ha relativitzat, la pau t'ha envait per fer-les totes amb la calma necessària. M'agraden especialment les dances, una part del ioga que no coneixia i que m'han obert a una nova mirada del ioga i de mi mateixa.
grupo Kern
grupo Kern
16:59 07 Aug 17
Me encanta porque el profesor hace de cada clase un aprendizaje de formas diferentes y muy didacticas de practicar el Ioga Integral. Es sencillo y a la vez muy completo. Su estilo es muy personal porque logra conectar con las autenticas necesidades de cada alumno. Y sabe transmitir conocimientos profundos. Compartiendo experiencias y haciendo participes a quienes quieran, es una apertura desde el saber del corazon.
Mostra els comentaris