Per a més informació i reserves seguiu l’enllàç

Recés de Ioga Màgic a Arbizu, Navarra, agost 2020

Per mi, aquest estiu és moment de rebre, de trobar de nou noves sinergies i energies que m’ajudin a créixer. Per fer-ho, aposto per una vell i bell amic. Un dels mestres que em va acompanyar durant tot el meu segon any de formació de ioga.

Amb ell vaig descobrir el meu potencial energètic a traves d`hores i hores de pràctica de respiracions profundes i intenses. Vaig descobrir que si el ioga i la dansa s’ajunten de la mà es produeix l’alquímia del somriure. I vaig descobrir amb ell que la humilitat no es predica, la humilitat és un vestit molt fi que un porta al damunt i que cal cuidar perquè és molt fàcil esquinçar-lo.

L’Omkar és un gran coneixedor de l’entorn a nivell de rutes, boscos i indrets d’un fort nivell energètic i a la vegada és un ferm defensor de les tradicions del la seva zona. Connectat totalment a la màgia ancestral del seu poble. Us deixo aquí una entrevista per tal que el podeu conèixer millor. ENTREVISTA

No us enganyo si us dic que per a mi, la sala bioclimàtica que ha construït l’Omkar dins l’ecocamping d’Arbizu, és amb diferència la sala més espectacular que he vist mai. Rodona, immensa, bonica, espectacular i sobretot màgica!

I per tot això és que us ho comparteixo. Si voleu unir-vos a mi i anar a gaudir d’un treball de ioga original, profund i emotiu on el resultat està garantit perquè les pretensions són simples i autèntiques, doncs som-hi!. M’encantarà seure al vostre costat i gaudir respiració a respiració del batec de la vida.

  Del 3 al 9 d’agost de 2020

Tot el dia, dia a dia

300€ el treball ioguic d’una setmana (Àpats i allotjament al càmping a part)