Formació de Ioga

Benvinguts a la Formació de Ioga Omshanti

Una formació per profunditzar en les tècniques i filosofía del ioga. Explorarem l’estilo Hatha Vinyasa amb dos objetcius principals: el de l’autoconeixement i la transformació personal i el de desenvolupar les qualitats del profesor de ioga.
Les 500 hores de formació es distribueixen en un cap de semana al mes durant un any i mitg. Els caps de setmana són residencials per poder experimentar la convivència i els efectes de un recés  a la natura. Gaudirem d’un deliciós menjar vegetarià, local i de temporada.

Vinyasa ioga · Ajustaments d’Asana · Pranayama · Meditació · Filosofia · Massatge Tailandès · Ioga Embaràs · AcroYoga · Dansa Ioga · Mobilitzacions Energètiques.

Profunditza en el creixement personal seguint les pràctiques del yoga.

>> Descarrega el DOSSIER de la FORMACIÓ aquí

A qui va dirigida la formació?

Aquesta formació va dirigida a persones amb ganes d’aprofundir amb la pràctica de ioga i la seva filosofia.
Si el teu objectiu és ser professor de Ioga, et donarem les eines necessàries perquè puguis guiar les teves classes i acompanyar els teus alumnes en el seu procés.
Si el que vols és ampliar els teus coneixements i la teva pràctica, et guiarem durant 15 mesos buscant una progressió amb taules de postures, tècniques de Pranayama i meditacions. Et donarem tasques perquè treballis en durant el teu dia a dia, i així consolidar la teva auto-pràctica.
Si no has practicat mai ioga però ja portes temps pensant que t’agradaria conèixer i aprendre els principis fonamentals en els quals es basa el ioga.
La formació abasta des de les bases i fonaments del ioga fins a les pràctiques més avançades per poder aplicar-les en les teves sessions personals o les teves classes.

Què té d’especial?

A Omshanti creiem que la pràctica del ioga és un camí per recórrer al llarg de tota la vida. Per això pretenem que aquest any i mig pugueu assentar les bases per a una bona pràctica i desenvolupar els recursos necessaris per explorar a fons la el cami de l’autoconeixement. El nostre treball es basa en despertar de consciència i desitgem que et puguis conèixer millor per alimentar les teves qualitats i que et trobis una forma de pensar, parlar, actuar i sentir harmònica.

Aquesta formació aporta totes les eines per ser professor de ioga, dirigir classes amb professionalitat, coneixement i seguretat. Et donarà un ampli repertori de recursos i creativitat per adaptar-los a les necessitats de cada grup i de cada alumne.
Cada participant trobarà la seva forma de practicar i viure el ioga.

Quins estils de ioga practicarem?

Els integrants de l’equip de professors seguim i practiquem els estils de Hatha Raja Ioga i el Ioga Integral.
Les sessions de postures comencen amb l’estil Vinyasa, un moviment connectat a la respiració que interacciona amb postures per formar un flux i crear una meditació en moviment i finalitza amb una altra part més meditativa en què es mantenen més temps les postures (Hatha).
També incorporarem les danses, mobilitzacions i pràctiques d’auto-investigació del Ioga Integral. Expandint la pràctica del ioga més enllà de l’esterilla amb moviment conscient, meditacions actives, cant dels mantres i dinàmiques de grup.

On es realitza la formació?

Omshanti, un espai privilegiat en mig de la natura amb vistes al Parc Natural del Montseny. Les pràctiques es realitzaran en una sala àmplia, calorosa i acollidora on centenars d’alumnes ja han practicat amb nosaltres. Disposa de dues estufes de llenya per treballar en les millors condicions durant el període de l’hivern i tot el material necessari per a una bona pràctica. L’alimentació és vegetariana cuinada pel magnífic cuiner residencial d’Omshanti.

L’allotjament és en habitacions compartides i la casa disposa de piscina, ideal per a les hores caluroses de l’estiu i sauna per a les nits hivernals.

Vine a un recés

Tots els recessos estan oberts a persones fora de la formació que vulguin compartir i aprendre sense interès en la titulació.