Joaquim Ribas sanchez
Joaquim Ribas sanchez
19:29 20 Aug 19
Abans de conèixer en Xevi vaig provar altres centres de yoga i en ell vaig trobar el mestre que buscava. Les classes, sempre diferents, aconsegueixen canviar no només el meu estat físic sinó també emocional a millor.Si estàs interessat en endinsar-te en aquest món no dubtis en provar-ho, no hi perds res i pots guanyar molt benestar.
Alba Arqueros Pernas
Alba Arqueros Pernas
19:02 20 Aug 19
Amb en Xevi descobreixes el ioga desde el cor i no amb asanes molt complicadas. Totes les seves classes són molt progressives i dinàmicas ho recomano a tot aquell que vulgui iniciar-se al ioga, t'enganxa desde el primer día jo estic encantada amb les seves classes
Pau Maso
Pau Maso
14:13 20 Aug 19
En Xavi m’ha fet gaudir de la descoberta del ioga , aprofundint en el coneixement del cos i la ment durant aquests darrers anys. Per mi ja és una necessitat vital!!
María Gómez Serrano
María Gómez Serrano
13:52 20 Aug 19
Apropar-se al ioga amb el Xavi vol dir fer-ho des de moltes perspectives, al teu ritme, de manera que sense adonar-te'n et vas sentint cada cop millor, vas progressant i et va enganxant. Animo a tothom sense cap dubte.
Helena Bagué
Helena Bagué
13:31 23 Aug 17
Totalment recomanables les classes de ioga amb en Xavi. M'encanten les sessions perquè són molt completes i tot flueix. A través de la respiració connectem amb cada postura i com si d'un ball es tractés s'equilibra cos i ment. Surto de les seves classes transformada i amb energia! S'ha de provar!
judit alguero
judit alguero
12:00 10 Aug 17
Entres a la classe amb unes quantes coses al cap, pensant que totes són molt importants, i quan acabes tot s´ha relativitzat, la pau t'ha envait per fer-les totes amb la calma necessària. M'agraden especialment les dances, una part del ioga que no coneixia i que m'han obert a una nova mirada del ioga i de mi mateixa.
Laura Mestres Fossas
Laura Mestres Fossas
20:04 07 Aug 17
Fa més d'un any que practico el ioga integral amb en Xavier Punsola i n'estic encantada!Es tracta d'un ioga molt complert, on les postures no són estàtiques, sinó que flueixen al ritme de la respiració i també es combina amb danses senzilles que permeten l'obertura del cos i l'esperit. Sempre surto de les classes lleugera i molt feliç!Moltíssimes gràcies, Xavier!!
grupo Kern
grupo Kern
16:59 07 Aug 17
Me encanta porque el profesor hace de cada clase un aprendizaje de formas diferentes y muy didacticas de practicar el Ioga Integral. Es sencillo y a la vez muy completo. Su estilo es muy personal porque logra conectar con las autenticas necesidades de cada alumno. Y sabe transmitir conocimientos profundos. Compartiendo experiencias y haciendo participes a quienes quieran, es una apertura desde el saber del corazon.
simon mcdonnell
simon mcdonnell
15:43 26 Jul 17
Tranquil space with a great vibe. Two good sized rooms. Deeply enjoyable classes with Xavi who speaks English. Recommend.
Xavier Punsola Izard
Xavier Punsola Izard
13:01 12 Jun 17
Desde que entres fins que surts, tot ocorre en un sol viatge, sense res que pugui distorsionar la connexió profunda.
Següents
js_loader