Les Qualitats de l’Ànima

Coneixes les qualitats de l’ànima?

Saps quina és la qualitat amb la que pots brillar més?

En aquestes tres matinals anirem descobrint les qualitats de l’ànima principals i per tant les empoderarem per fer-les brillar amb tota la seva força.

El yoga és una de les sis filosofies índies ortodoxes. Totes elles estan d’acord amb l’existència de l’ànima i que aquesta és immortal. Creuen en la transmigració de l’ànima vida rera vida. D’aquesta manera deduïm que l’ànima és lo únic que ens quedarà després de desencarnar.

Una de les principals motivacions de l’existència és treballar aquestes qualitats per tal de permetre que evolucionin i ens facin millors persones. En Soma de l’Escola Witryh de Yoga Integral en va definir vint-i-una i les set principals són, el silenci, la pau, l’humilitat, l’autodomini, el discerniment, el desaferrament i l’amor.

Tot treballant les eines que el Ioga Integral ens ofereix (pranayames, danses, asanes, relaxacions i meditacions), anirem polint i cultivant aquestes qualitats tot seguint el treball de tesina realitzat per Antxon Elosua SURABHI 2010, del Centro Pranava, de Cantabria.

 4 de febrer/ 4 de març/ 1 d’abril

9.30 – 12.00 h

20 €/ matinal

 Xavier Punsola

Centre Estel, Barri d’Horta de Barcelona

Per tal d’inscriure’t, emplena el formulari que trobaràs seguint el següent enllaç