L’Event ha assolit el seu màxim de places

Sessió de Naad Yoga Vinyasa

Et presento la setena edició Naad Yoga Vinyasa, una pràctica que ens ajuda a enfocar el nadal des d’una perspectiva diferent. Una sessió on fusionem les vibracions d’instruments ancestrals, ritmes emocionals i pràctica de Hatha Vinyasa Yoga.
Abans de recollir-te per Nadal, et proposem un mirada interna, un espai per connectar amb la teva part més profunda. La proposta d’aquest any és celebrar la vida, fer-nos conscients de tot allò que tenim al voltant i que a vegades no sabem apreciar. Que cada mirada, cada conversa, cada àpat, cada passeig, cada silenci, cada cançó, cada plor, cada abraçada, ens recorda, sobretot, que estem vius. I no només això, que cada instant és únic i no es tornarà a repetir.
Obre’t a celebrar el nadal tota tu, ja sigui rodejada dels teus o en la teva intimitat. Celebra que el cor et batega i que l’ànima et parla a cada instant. No perdis l’oportunitat per celebrar. Ara hi ets, l’ara només passa ara, parpelleges i ja s’ha fos.
T’apuntes a fer aquest viatge amb nosaltres? Vibrarem ben alt en una sessió on el so, les emocions, la música, el cant, asanes, pranayames, relaxació i meditació es fonen seguint un fil conductor amb l’únic propòsit de viure una experiència ben autèntica.

   23 desembre 2023 GIRONA

  8.30 a 11.00 h

25€ per persona, inscripció prèvia.

108 Yoga Room Girona , Montilivi, Girona