Recés de Ioga Karana & Kriya Ioga

Divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 de Febrer 2016

a Mas La COMADEMONT

Dos dies complerts de pràctica profunda de Kriya Ioga (segons les ensenyances del mestre Paramahansa Yogananda), meditacions on podràs descobrir la procedència de les fonts d’energia vitals i com canalitzar-les cap al canal central i principal del teu organisme. Meditacions guiades i en silenci on aprendràs tècniques ancestrals de connexió amb el teu jo.

Dos dies complerts de pràctica de hata ioga, vinyasa flow amb practiques específiques de Karanes on harmonitzaràs el fluir de la teva energia amb la respiració, i la respiració guiarà el desbloqueig integral del teu cos amb moviments suaus, subtils i enllaçats.

Dissabte nit obre el cor cantant mantres i acompanya’ns amb la teva veu. Obert a tothom.

Divendres Dissabte Diumenge
7,30 – 9,00 Kriya Ioga Kriya Ioga
9,00 – 10,30 Esmorzar Esmorzar
10,30 – 13,00 Hata Vinyasa Flow Hata Vinyasa Flow + Nidra
13,00 – 14,00 Dinar Compartir i tancament
14,00 – 16,00 Descans Dinar i despedida
16,00 – 17,00 Marxa de Poder per la natura
17,00 – 18,30 Ioga Kharana
19,00 – 20,00 Recepció Kriya Ioga
20,00 – 21,30 Sopar Sopar
21,30 – 22,30 Obertura Kirtan – concert de mantres

Tot en un entorn immillorable, en plena natura. Mas La Comademont. (Batet de la Serra, la Garrotxa)

Aportació: 180€ (tot inclòs: estada, tallers, allotjament i àpats vegetarians.)

Contacte:
Alex Perez (Yishai): 677 81 43 67
Xavier Punsola: 646 04 97 15

Alex Pérez (Yishai)
Fisioterapeuta i professor de Ioga Integral, per l’escola Witryh (reconeguda per la FEYS). Actualment, realitzant el màster de Ioga Integral a l’escola Witryh. Kriyaban, iniciat en Kriya Ioga per l’escola Ananda del Mestre Kriyananda, deixeble directe de Paramahansa Yogananda.
Apassionat del Ioga, juntament amb la seva parella, han creat Shanti Nilaya Escola de Ioga, a la Garrotxa, per transmetre i compartir des del cor.

Kriya Ioga: La ciència sagrada del Kriya Ioga consisteix en unes tècniques avançades de meditació, de pràctica que condueix a la unió amb Déu i a l’alliberament de l’ànima de tota mena d’esclavitud. Es una tècnica suprema de ioga, la unió divina.
El Kriya Ioga va estar perdut durant els segles de l’edat fosca i va ser introduït de nou en els temps moderns per Mahavatar Babaji, ensenyant la tècnica a Lahiri Mahasaya. Mes tard, Babaji li va demanar a un deixeble de Lahiri Mahasaya, Swami Sri Yukteswar, que preparés a Paramahansa Yogananda i l’enviés a Occident per lliurar al món aquesta tècnica reveladora de l’ànima.


Xavier Punsola i Izard:
Instructor i professor de Ioga Integral, per l’escola de Ioga Integral Essènia navarresa Witryh, que forma part de la Federación Española de ioga satsanga, on perfeccionem les tecniques del Ioga karana. Durant la formació també m’inicio als tres primers nivells de Reiki dins la mateixa escola, i he realitzat teràpies individuals d’aquesta disciplina sanadora.
En l’actualitat, soc seguidor d’Andrei Ram del llinatge de Dharma Mittra, amb qui he rebut cursos intensius els tres últims anys, amb l’objectiu de perfeccionar les tècniques que el Hata Vinyasa Flow Ioga i Raja Ioga ens ofereix.
Imparteixo classes de ioga en diversos centres a Girona, Llambilles i la Bisbal d’Empordà.

Ioga Karana: Els Karanes són respiracions en moviment, danses d’assanes enllaçats que creen bellesa, despertar i interiorització. Els comuns Surya Namaskar (salutacions al sol) son els karanes per excel·lència, que ens serveixen per activar i escalfar el cos, connectar amb la nostra respiració més profunda i ens aporten informació sobre el nostre estat emocional i físic. Son una tècnica més que ens ofereix el Hatha yoga que s’ha practicat durant centenars d’anys, com diu Andrei Ram, són l’ADN del ioga ja que coordinen les postures més bàsiques de forma dinàmica i compassada amb la respiració. El moviment és vida i els kharanes vitalitzen tot l’organisme millorant la circulació de la sang i activant el nostre sistema nerviós, despertant la coordinació entre moviment i respiració i per tant aportant plena consciencia.

Mas La Comademont

Una gran sala per als nostres tallers, amb terra de fusta | Habitacions àmplies amb lliteres i dues de dobles amb bany complet; amb una capacitat total d’aproximadament 50 persones | Dos salons amb sala d’estar, biblioteca i sala de jocs | Amplis camps oberts als Pirineus | Piscina situada en un dels prats que envolten la casa | Era convertida en pati.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.