TALLER DE IOGA VINYASSA, MEDITACIÓ I BANY DE GONGS

Taller de slow vinyassa, meditació en moviment i banys de Gongs

Aquest proper 15 de juliol, des de Corasana, Espai de Ioga, hem organitzat un taller de 4 hores ben variat i profund amb la idea de què ens acompanyeu a fer un viatge interior ben profund.

Començarem de la mà de Xavier Punsola, amb una sessió de Slow Vinyassa, aplicant les tècniques de Hatha Yoga en moviment, connectant amb una respiració pausada i profunda que augmenti el nivell de prana corporal mentre busquem petites pauses per meditar en algunes postures.

Seguirem amb la Meditació Natural Shito Te Qi, guiats per en QuimÁngel i Assumpta Ayats. Un compartir des del silenci. Amb la seva humil presència et senyalaran com dirigir la teva mirada, la teva atenció cap a aquest espai quiet i pacífic, el Ser conscient. Tot de forma natural, prenent consciència del cos, la respiració i l’observació de la ment. Amb el cor ben obert.

Per acabar ben amunt amb un bany de Gongs amb Sani Nalúa  El so del Gong, des de l’intenció profunda de desitjar un món millor. Agafa força i penetra al Ser que s’entrega a la seva música, fent que una suau transformació sigui permesa ben endins. Des de la pau intensa, entre suaus vibracions que sorgeixen del Gong podem relaxar tot el nostre organisme i permetre que el desaferrament a la matèria, ocorri. Unió a la Energia Còsmica, a l’Energia Divina

 15 de juliol del 2017

10.00 – 14.00 h

40 €

 Xavier Punsola & co

Sota els Àngels, Cruïlles, La Bisbal d’empordà.

Per tal d’inscriure’t, emplena el formulari que trobaràs seguint el següent enllaç