Inscripcions per al taller del 24 de març a Granollers.

Els 8 passos cap a l’estat de Ioga

Fa temps que practiques Ioga i t’agradaria aprofundir en el significat de la pràctica?

Vols trobar un arrelament que t’ajudi a entendre com s’estructuren i quina finalitat persegueixen les diverses tècniques?

Aquest és un taller teòric i pràctic on ens agradaria compartir amb tu els principis bàsics que hem anat aprenent dels nostres mestres. La finalitat és poder donar un sentit ple a les sessions de Ioga i poder aplicar la seva filosofia en el nostre dia a dia.

Per comprendre el camí del ioga explicarem què són els 8 passos de l’Ashtanga ioga segons Patanjali. Tenen com a base els Yames i Niyames, codis ètics del practicant, necessaris i indispensables per a harmonitzar vida i pràctica física i energètica. A partir d’ells, anirem desgranant els 6 passos restants.

Començarem amb una estona de teoria però ben aviat ens endinsarem cap a una pràctica ben profunda, tal i com ens agrada a nosaltres, per anar experimentant tot allò descrit.

El mateix taller que farem la tarda del dia 24 de març el repetirem a Girona el dissabte 5 de maig i volem que sigui una introducció al recés que estem preparant per al primer cap de setmana de juny i del qual ja n’obtindreu més informació aviat.

  24 març 2018

16:00 a 20:00 h

25 €

 www.karunashala.com / www.xavierpunsola.com

Omshanti Yoga Estudio, Les Franqueses del Vallès.