Biospirit, productes ecològics, aposta pel Work & Yoga

Aquest any l’empresa de productes ecològics Biospirit, aposta per invertir en salut apropant el món del ioga als seus treballadors.

L’objectiu és trobar un espai setmanal on els treballadors puguin desconnectar per uns moments de la seva feina i del seu dia a dia.

Els tres objectius que ens proposem amb ells són:

  • Desbloqueig físic del cos a base de moviments senzills, que permetin augmentar la mobilitat corporal i desbloquejar tensions físiques i emocionals.
  • Aprendre tècniques respiratòries que ens ajudin a regular el nivell energètic del cos.
  • Obrir un espai entre la ment i el jo que ens permeti rebaixar el nivell d’estrès mental per tal de tornar a la feina posteriorment amb una actitud refrescada i positiva.

Agrair a la direcció de l’empresa la confiança en el Ioga Integral per tal de millorar la salut física, mental i anímica dels seus treballadors.

Així es defineixen a Bisopirit:

A Biospirit creiem que una bona alimentació és necessària. Promovem una alimentació que respecta a les persones i el medi ambient, sense cap mena d’afegit químic. Volem apropar els productes ecològics a tots aquells que es preocupen pel seu benestar, oferint productes amb el millor sabor i la millor calitat.

Biospirit no es nomes una marca d’aliments ecològics. També importa i distribueix tot tipus de productes ecològics per posar a disposició de tots una amplia gama de productes respectuosos amb les persones, el medi ambient i els animals.

Biospirit va néixer l’any 1993 a Moià. La marca de productes i l’empresa distribuïdora es van anomenar inicialment Luz de Vida. Al cap de pocs anys l’empresa va créixer enormement, incrementant els productes de la seva marca i les marques distribuïdes. L’empresa distribuïdora va passar a anomenar-se Biospirit, mantenint el nom de Luz de Vida per a la marca de productes.

Al 1997 es trasllada a Sant Gregori on comença una progressió espectacular que va precisar d’instal·lacions més grans i una millor logística.

Des de 2008 les nostres instal·lacions es troben a Celrà, a 10 minuts de Girona. On disposem d’una nau de 23.000 metres quadrats que engloba les oficines, les entrades i sortides de gènere i la zona de producció.

Durant 2009 iniciem un canvi de nom progressiu per a tots els productes de la nostra marca, passant a denominar-se Biospirit, com l’empresa distribuïdora.

Actualment Biospirit distribueix més de 2500 productes i representa prop de 200 marques. Les més de 80 persones que formem l’equip de Biospirit vetllem per la qualitat dels nostres productes i per un servei eficaç i eficient sempre al servei dels nostres clients.

Per descobrir receptes i les últimes novetats, podeu visitar el nostre facebook

Visita la Web de l’empresa Bisopirit