Inscripcions Hatha Raja Ioga

Hatha Raja Ioga

El Ioga ha estat concebut per refinar els diversos aspectes de la persona, a nivell físic, mental i emocional, afavorint així un estat de percepció màxim que ajudi a viure una vida més plena, en harmonia amb allò que ens envoltava i creant un espai d’autoconeixement que ens connectés amb la Font Universal.

La pràctica del Ioga requereix d’una actitud especial d’atenció, de consideració envers tu i els altres, de noblesa, d’autocontrol, purificació i d’esforç. És aquesta actitud d’observador la que ajuda a aprofundir en la pràctica i li dona sentit.

És interessant com plantar i cultivar aquestes actituds per que dia a dia vagin donant fruits.

Us proposem doncs un recés al mig de la natura, en un espai privilegiat, on volem compartir els coneixements que ens aporten els Yoga Sutres de Patanjali, i a la vegada posar-los en pràctica amb diferents exercissis i tècniques al llarg d’un cap de setmana.

Dins les activitats plantejades hi haurà meditacions, danses, sessions de ioga complertes, karanes (dansa d’asanes), passeigs meditatius per la natura bosc, espais de silenci i també espais per compartir.

  1 – 3 de juny del 2018

185 € en habitació comuna

200€ en habitació doble

  Judith Estrada Xavier Punsola Tel: 646049715

Tragant Camp, Alzina de Ribelles, La Noguera