Inscripcions per al taller del 5 de maig a Girona.

Els 8 passos cap a l’estat de Ioga

Fa temps que practiques Ioga i t’agradaria aprofundir en el significat de la pràctica?

Vols trobar un arrelament que t’ajudi a entendre com s’estructuren i quina finalitat persegueixen les diverses tècniques?

Aquest és un taller teòric i pràctic on ens agradaria compartir amb tu els principis bàsics que hem anat aprenent dels nostres mestres. La finalitat és poder donar un sentit ple a les sessions de Ioga i poder aplicar la seva filosofia en el nostre dia a dia.

Per comprendre el camí del ioga explicarem què són els 8 passos de l’Ashtanga ioga segons Patanjali. Tenen com a base els Yames i Niyames, codis ètics del practicant, necessaris i indispensables per a harmonitzar vida i pràctica física i energètica. A partir d’ells, anirem desgranant els 6 passos restants.

Començarem amb una estona de teoria però ben aviat ens endinsarem cap a una pràctica ben profunda, tal i com ens agrada a nosaltres, per anar experimentant tot allò descrit.

El taller volem que sigui una introducció al recés que estem preparant per al primer cap de setmana de juny i del qual ja us n’informarem el dissabte 5.

  5 maig 2018

9.30 a 13.30 h

25 €

Estudi Itzà, Girona, Vista alegre.