Matinal de Hatha Vinyasa karana 7 desembre 2019

Vols saber què és un karana i què et pot aportar dins la teva pràctica? el proper 7 de desembre dedicarem 120 minuts del dissabte al matí a practicar amb calma, profunditat i consciència en un espai inigualable. Una preciosa sala al costat de la natura.

Activarem el cos amb un bon escalfament per trobar el fluir del Hatha Vinyasa en forma de karana, una seqüència de postures enllaçades que, un cop apreses, ens ajudaran a aprofundir en una pràctica dinàmica i meditativa. Aprendem el Karana de la Rendició, per aprendre a acceptar aquelles situacions que la vida ens va posant al davant i que haurem d’anar superant.

Un cop acabada la pràctica del Karna de la Rendició, buscarem un treball d’asanes a terra per tal de recuperar-nos i acabar d’alliberar el cos en una pràctica més estàtica i interna.

Al final sempre ens recollirem en una relaxació completa del cos per buscar la connexió amb la part més subtil del nostre ésser i acabar meditant. Una meditació que donarà sentit a tot el treball realitzat al llarg del matí.

  7 de desembre 2019

9.00 – 11.00 h

5 €/ matinal, gratuït pels alumnes d’omshanti Granollers