Subscriu-te aviat, les places són limitades

Sessió de Naad Yoga Vinyasa

Us presentem la sisena edició Naad Yoga Vinyasa per preparar-nos conscientment per les festes de nadal. Una sessió on fusionem les vibracions d’instruments ancestrals, ritmes emocionals i pràctica de Hatha Vinyasa Yoga.
 
Abans de recollir-te per Nadal, et proposem un mirada interna, un espai per connectar amb la teva part més profunda. Escoltar des de l’autoestima què vols o no oferir aquests dies. Si vols fer allò que fas sempre o si decideixes connectar amb la teva part més autèntica i oferir la teva millor versió. Sense que calgui fer el que s’espera de tu. Proposant coses bojes, jocs, cants, passeigs etc. o simplement decidint que te’n vas de viatge per deixar espai entre la tradició imposada i el teu verdader desig. 
Viu allò que vulguis viure, però fes-ho feliç, convençuda i somrient.
Desperta l’autocura i l’escolta interna, sabent que tota l’experiència et servirà per encarar millor el que està per venir. Confia en que el 2023 pot ser un any per despertar l’amor intern, cap a tu i cap als altres.  
 
Et volem guiar i acompanyar, i compartir aquesta experiència amb tu. Vols ser-ne el/la protagonista?
 
Una sessió on la música, el cant, asanes, pranayames, relaxació i meditació es fonen seguint un fil conductor amb l’únic propòsit de viure una experiència ben autèntica.

   24 desembre 2022 GIRONA

  8.30 a 11.00 h

25€ per persona, cal inscripció prèvia.

108 Yoga Room Girona , al centre de Girona