Yoga i natura Agost 2023, La Gormera

Proposem aquesta trobada per allunyar-nos del soroll. El soroll extern del dia a dia i l’intern de la nostra ment que té tendència a no parar. A vegades, aquests últims encara més esgotadors que els sorolls de la civilització.

És un recés pensat par a revitalitzar el cos, la ment i les emocions. Pensat per parar i sentir com para el món amb nosaltres. La finca El Cabrito de l’illa de la Gomera és ben especial, lluny de la civilització, envoltat de naturalesa salvatge. On quedaràs hipnotitzat pel so del mar que no para ni de dia ni de nit. Gairebé sense cobertura de mòbil, apareix i desapareix amb les onades. Només hi pots arribar amb una barqueta o a traves d’una llarga caminada. No hi ha carreteres, cotxes ni contaminació. Un indret on destaca la senzillesa i la simplicitat. On la força de la naturalesa es fa present. On els valors i el sentit de la vida queden flotant en un espai de reflexió.

A través de pràctiques de yoga, meditacions, karanes i nidra yoga, connectarem amb tot allò intern que normalment passa desapercebut. La respiració serà la nostra principal eina, una gran aliada per atendre les emocions i buidar la ment.

El recés es per a tu si desitges desconnectar de la rutina i treballar amb la presència en plena naturalesa.

Dedicarem les pràctiques als pranayames (tècniques de respiració), i a llargues sessions de yoga on transisions i postures quedaran foses en un mateix respirar. Relaxacions on els bols tibetans et recordaran que ets pura vibració. Meditacions a través del yoga nidra i treballs profunds de concentració i meditació.

La resta del dia serà trobar moments de descans, silenci, danses, xerrades i altres dinàmiques. Farem senderisme per indrets espectaculars i banys de mar.

La mateixa finca té servei de massatges i teràpies a càrrec de cada client.

26- 31 d’agost 2023

750€ abans de l’1 de juny

850 després de l’1 de juny

Finca el cabrito, La Gomera

Més informació i inscripcions.